Anotace: ... konec
Nemohu vstát
a tak sedím dál
Můj běh života nepřestal
Nemohu mluvit
své přání vyslovit
Stejně nevím co bych si přál
Nic neslyším
když jsem vším
na jakési hladině
v jakési vidině
Tancuji s lístky ve vichřici
S plaménky ohně nehořící
S žádným pro a proti
nic se nermoutí
Aspoň něco
se ve všem
hroutí
Písmenka
R.A.D.U.J...S.E
je v tom nejvyšší ochrana...učím se !
a díky za ni Zdendo :*
05.09.2017 21:09:26 | Malá mořská víla
Byl jsem špatný žák, a jsem ještě horší učitel.
Udělám si prak, abych ti všechna okna vystřílel.
06.09.2017 20:08:12 | VEDz RVAHEs
Když u toho budeš tipovat, komentovat a netrefíš mě do voka :) tak střílej ;)
06.09.2017 21:45:08 | Malá mořská víla