Anotace: času
Kroutím se jak had
a chce se mi smát
Z toho pocitu
čarovnosti
Píši to rád
hrdý jak Vyšehrad
Nebojím se
upřímnosti
Husité tu drancovali
a Já můžu
Dál stát
a přijímat
A
úplně mi stačí
ve svých komnatách
Vítat zpěv ptačí
A
teď do lavic
Ať
dozvíme se víc
V dalších minutách
konečnosti času
Kde již
skončil
prostor
Protože současně
Nekončí
Nic
...husité nám pěkně vydrancovali tu krásnou gotiku...
09.09.2017 13:17:08 | Jort
Nejde o to, co,kdo,kdy ... ale k čemu, za čím, s čím ...
Až z toho pochopíš
že Husité nás posunuli výš
tak nepsal jsem to zbytečně
10.09.2017 08:44:37 | VEDz RVAHEs
Moc se mi to líbí :-)! ST
09.09.2017 13:00:37 | Fany
trochu Tě opravím mi zrovna doprala pračka ale to je výjimka potvrzující pravidlo ST :-))
09.09.2017 10:03:44 | Iva Husárková