Anotace: Štěstí strůjcem
Bože dej
ať věci zůstanou
tak jak jsou
Ať myšlenky mě neopouští
Jedna druhou pouští
Stále někam
Kde to neznám
Bože dej
ať roste vše
co má růst
Ať každý dožene
svůj půst
Ať se život nasytí
a
ať se nechytí
do pastí
životem
nastražené
Živote Boží
Bez tebe
To
...
Nejde