Anotace: Pořád se to chumelí. Jedna rána za druhou ...
Chce se mi líbat
a
neumím to
Chce se mi tančit
a
neumím to
Chce se mi všechno
a
neumím to
Však nic mi nebrání
abych to dělal
Chce se mi žít
Ze studánky života pít
Chce se mi milovat
Všechno rozmnožovat
Však
Všechno
Jsem
Zpitvořil
Jen proto
Abych žil
No
Nejsem Já Kretén ?
Životem sveden
Nejsem
A to mě činí klidným
ne nejsi a chce se mi Tě obejmout ST :-))
19.09.2017 06:28:11 | Iva Husárková
TAHLE Tvá je bytostně živou útěchou* ST* :-D***
19.09.2017 02:28:46 | Frr
Jo, lidé mi říkají, že si dovedu vše zdůvodnit.
Ale dříve to byla obhajoba svých lží ...
19.09.2017 05:24:26 | VEDz RVAHEs
Upřímná a povedená :-) zpověď :-)! ST
18.09.2017 09:13:23 | Fany