Sbírka: Probuzení
Prorůstám beznadějí
když vidím konce všeho bytí
jak slábne a vyhasíná
čirost co svítí
Prorůstám skepsí
z té marnosti
co vůli štve
a popohání
k ničemu
já běžela bych ráda
pravdě vstříc
však není kam
a ke komu
Prorůstám věděním
a všechno malé mizí
už zase jsem to "já"
ať padnou věci cizí!
Prorůstám pravdou
vzácnou vizí ..
Jsou to jen pocity, jenže na těch STavíme bytí.. Co si dát k pivu p r o r o s t l ý bůček a okurku? :)
21.09.2017 14:37:18 | Prey Miley