Anotace: Jsem tady i tam
Na nočním nebi
milióny sluncí
Samé stříbro
zlata pár uncí
Na nočním nebi
zmlk‘ kolovrátek skřivánků
Jen tiché symfonie
bdících pisálků
Natáčí další vřeteno
slov řvoucí
pravdy hynoucí
Ústa ve stavu zavřeno
Však do všech stran
zní hrdě dokořán
Já se nevzdávám
A blikají
Pořád na mě mrkají
Pojď
už
k nám
A já ve svém klidu
si užívám ještě
milióny kapek deště
…
Já přijdu
Stejně budu muset
co zasel jsem
Sklízet
Líbezné
22.09.2017 15:08:47 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA