Anotace: místo kde sny se muzou stat skutecnosti ,klid na dusi stane se vasi soucasti
Noc pomalu prichazi
hvezdy na nebi jasne zari
vetrik se stebly trav si pohrava
stejne jako s mymi vlasy si zahrava
ticho vsude kolem balzamem na dusi nezhojenou jest
Na louce ozařene hvezdami v trave tise sedim
mezi prsty nechavam prolinat travu zelenkavou
kvety na louce omamně voni
všude je slyšet bzukot včel
mezi stromy ozývá se cvrkot ptačků
Na duši me klid začina, i presto že v hlavě myšlenek tisicero mám
a srdce plné jizev, které mi život nadělil.
Zde na louce ticha na vse zapomínám a šťastna si pripadam
Stejně jako malé diťe beztarostnou se stavám
Potichu zvedam se a s úsměvem na tvaři a vetříkem ve vlasech
Rozbíham se loukou, mezi prsty mými stébla trav běží,
nohy bosé po zemi radostně utikají
a můj smich kolem mne zvoni
točím se kolem dokola sťastná a klidná
Padám do vysoké travy oči zaviram a snům svým se poddavám
Pripadam si jako male děvčatko, kterým jsem byla,
kdy štastna a bezstarostna jsem život svůj žila
Vidím se na té krásné veliké louce
V dáli mezi stromy houpačka visí
zvesela na ni usedam a čisi něžné ruce mě rozhoupavaji
Otačim se a vidim bile oděnou postavu
poznávám svoji milovanou maminku
a radost v duši mám, že ji opět vidim
směji se na ni a ona mi úsměv oplácí
v hlavě slyšim jeji hlas ,
který mi tiše šepta slova laskyplna
kež by to nebyl jenom sen , ktery se mi zda
a ona byla stale se mnou pritomna živa
ne jen duchem v mem životě , ktery už se nikdy nevrati.
Zde na louce snů muže byt opět se mnou krásna a sťastna ....
Zde na na louce ticha , když se ohližim vidim každeho koho mé srdce postráda....
Lezíc ve vonave trave oči stale zavrene mam ,jen slzy z koutků kanou .....
Ve svych snech na lidi srdci memu blizke vzpominam..
Přala bych si sem vzit své kamarady, kteši se životem tež plouži a
jizvy na srdci svem nosi a duši rozervanou osudem slepit se snaži
Príjměte pozvání vy jež hccete snít a chvili šťastni být
Pojdte se mnou na louku
nechte se unaset cvrkotem ptaku a lehkym vetrikem procistnou vlasy
smočte si tváře v potučku zurčivém
Zapomente na vsechno co dusi vasi sžirá a svym snum a tužbam
podlehnete a stesti sve nechte proudit svymi sny ...
A
Já zatím ..
Tiše se zvedam a pomalymi kroky se slzami na tvari louku snu opoustim
doufajic v brzke shledani s tichem mista
kde opet devcatkem muzu byt a vse zle v zivote zahodit
opoustim te louko snu
.......sbohem......