Anotace: .....
Ptáci a poupata,
země je kulatá – možná.
Lesy a pohoří,
když oheň dohoří – doutná.
Krávy a volové,
elfi a trolové – sliční.
Hledaje rozumu,
žijíce v konzumu – s lidmi.
Srny a zajíci,
s úsměvy na líci – dřeme.
Prosti své podstaty,
na hrudi u táty – spěme.
Je to hezké. ST
Též moře, řeky, potoky
si Zeměplocha chválí
snad Zeměkoule na věky
je nikam neskutálí :-)
30.09.2017 11:31:43 | Kapka