Sbírka: Za nosy taháni
Posadili vám
boha na oblaka
abyste ho
nehledali
na Zemi
Vysoko
v nedohlednu
bez milosti
ozvěny
Nedostupný?
Nezvedá
špatné spojení ..
Líbí se mi Tvoje volání :-)! ST
06.10.2017 15:53:06 | Fany
Děkuji za přijetí Fany ;)
07.10.2017 06:38:30 | Móny
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?