Anotace: Svět s barvami a bez barev
Tafi velmi pěkná.
Myslím si, že i ta bílá s černou patří k našemu životu. Ale dny, které jsou barvami vybarvené jsou krásnější .-)
..ST..
19.05.2020 22:08:52 | Jaruška
PŘENÁDHERNÉ:-)
03.11.2017 21:24:48 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA
Myslím, že dost lidí vnímá barvy, alespoň je slyším si o nich povídat. A více nežli dříve. V naší uspěchané době ještě mám čas se dívat kolem sebe...a to je moc dobře...ráda vidím pána s barvami:) a bez černé a bílé by to nebylo ono:):):)
19.10.2017 19:04:47 | Anděl
Lidstvo jede na nekonečné sinusoidě, jejíž vrcholy mají stejné osnovy. Sociální chování pak není vinou doby, ale právě opakujícího se vývoje – ten pak skrývá svá pozitiva a negativa. Je tak na nás, jak rozsáhlou paletu barev v ruce držíme, ale právě černá a bílá je nedílnou součástí každé z nich.
19.10.2017 19:24:48 | Tafi
...ještě že už i černobílé televize nejsou,
to byl svět neskutečně zkreslený i v obrázcích.
Děkuji, moc pěkné.
19.10.2017 18:34:54 | Šípková Růženka