Andělé
Nejsme tu sami
jak kůly v plotě
žijem tu s vámi
v krásnu i slotě.
Není nám přáno
dávat vám rady
vše bylo dáno
dobro i pravdy.
Moc však je silná
chce vládnout slabým
jak milenka vilná
s krásnými vnady.
Málokdo obstojí
a nechá to být
většina vyzbrojí
ego jak štít.
Přečteno 449x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Anděl, Fany
Komentáře (2)
Komentujících (2)