Co zbyde?
Soustroví času
obklopeno věcmi
hledáme spásu
planými řečmi.
Čas rychle plyne
my jdeme s ním
až tělo zhyne
jak ve tmě stín.
Myšlenky zůstanou
v prostoru času
někdo je převezme
k temnu či jasu.
Co bylo stvořeno
časem se mění
bolestí hojeno
zmizelé jmění.
Pravda se hroutila
jak domky z karet
smyšlená flotila
v pozadí válek.
Přečteno 418x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, enigman, Fany, Dreamy, Iva Husárková
Komentáře (3)
Komentujících (3)