Anotace: Klid, mír a láska
Usadil jsem se
Už nejsem potulný
Mé tělo však nese
všechen prach ze všech cest
prach přítulný
Nelze ho smést
spláchnout
I v očích se usadil
abych prý na něj už nevsadil
a nesnažil se zahnout
V labyrintu myšlenek
bez začátku a konce
Jsem tulákem dál
Však znám výsledek
Kde přestat znamená znovu začít
Kde uhnout znamená novou cestu
Kde netrefit je nový cíl
Kde nelze prohrát ani zvítězit
Kde zůstat znamená odejít
Kde najít znamená pozbýt vše
Kde milovat pozbývá význam
Protože láskou jsem já sám
To mne nikdy nenapadlo. láskou jsem já sám...budu nad tím přemýšlet. děkuji.
10.12.2017 12:50:29 | Anděl
Prach cest oprašujeme vzpomínkami. Čím více prachu, tím lépe, i když ne každý je příjemný, ale tam zafunguje doktor čas, který vše vyřeší.
10.12.2017 10:23:12 | banan