Anotace: ...samo se to uspořádává, ať chceme nebo ne.
Všechno se samo uspořádá,
není potřeba dopředu nic řešit
Člověk se s druhým často hádá,
nechat čas plynout je mnohem snazší.
Zbytečná snaha druhého měnit,
druhý je jen tvým obrazem
Stačí jen tvůj krok opačným směrem
a najednou bude vše v pořádku.