Tržkařice
Anotace: ...
Sbírka:
Exit
Nejde o překlep je to znamení.
Nejsou to peníze ... hanba.
Držme se při zemi.
Není to k vidění.
Není to láska,
ani obutí do hor.
Snad taškařice?
Název obce?
Nejapný blábol.
Což není to běžné?
Na dnešní dobu tak něžné.
Vydáme-li se do hor.
Nikdo nevzpomene,
nezmění názor.
Přes kukátko lépe viděti.
Slovo znám zpaměti
A nic nedlužím.
Přečteno 457x
Tipy 3
Poslední tipující: Laika, Kapka
Komentáře (2)
Komentujících (2)