DOBY
Anotace: Regrese, represe až nakonec recese.
Vzpomínám na doby tý deprese.
Doby hlubokých veršů
Doby dávných milníku
Doby životní regrese
Co postrčily tě dál.
Chci taky tak
A též...
Pod knírkem listopadu ses usmíval.
Taks jen pokynul
A řek:
Nuž nečum a běž.
Přečteno 402x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapka, Razer
Komentáře (1)
Komentujících (1)