Šalamoun není kritik

Šalamoun není kritik

Anotace: Z názvu nic nevyplývá ...ale líbí se mi :)

Sbírka: Exit

Bylo toho času málo.
Přespříliš chladných nocí.
Probudíme se do emocí.
Když vítr zafouká, mírně.
Vyženem pavouka z předsíně.
Svatební koláčky kolem.
Duše s obláčky v ten moment.
Na nebi beránci se pasou.
A mizí za oponou v modré nebe.
Tiskli jsme svá srdce do hloubi.
Všechno spí jen tiše.
Slyším vytí hladového vlka.
V prázdných kapsách žádná opora.
Hledám útěchu v domech i u dvora.
Nechápejte moje smysly čisté.
Jednou nebudem a to je jisté.
Tak ustelu si na seně to je luxus.
Zkouška vydrží jen jeden pokus.
Zdá se mi, že nad zemi,
krouži orel majestátně.
Přírodo ty umíš létat.
Já člověk žasnu,
už kvůli sobě.
Nejsem Ikarus.
Nežil jsem v té době.
Autor cajsik, 05.01.2018
Přečteno 420x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka, Anděl
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

:) to ano. vzhledem k mé arachnofobii...ani smetákem. raději volím - úprk:)

08.01.2018 10:04:01 | Anděl

líbí

Naděje umírá poslední...možná pavouk odcestuje o dům dál.

08.01.2018 10:05:53 | cajsik

líbí

:) Šalamounský název:) líbí se mi, že nejsi Ikarus. A také že vyženeš pavouka ze síně....:)

05.01.2018 18:04:30 | Anděl

líbí

Na pavouky nejlepší je smeták... zasáhne do koutů, ale i na strop :)

08.01.2018 10:02:06 | cajsik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel