Anotace: Pro všechny beznadějné případy
Do zahaleného dne
vstoupila naděje
Do noci bezesné
se na mě měsíc usměje
Zbystřím zrak
na ten zázrak
obyčejného všedního dne
a čerpám chvíle příjemné
Jak málo stačí ke štěstí
budoucnost dál věští
posun na lince času
ve své panice otevírá krásu
Jakých citů je člověk schopen
když sám do sebe je potopen
a nehledí vpravo ani vlevo
Prostě jsem já to střevo
Odhaluji všechny své dny
otevírám se světu
Otevírám dveře pro své sny
a vnímám vůni prvních květů
Musím dál
pro mě život žít začal
Po stopadesátéšesté
začínám znovu a vězte
Není nic krásnějšího než začátky
Zapomenout na zkratky
a vydat se na dlouhou pouť
Na kapitánském můstku pevně vést svou loď
k dalšímu cíli
v jediné nekonečné chvíli
věčného bdění
svého chtění
Spokojeného života
Se chci pořád nalézat
a nikdy s tím nepřestat
Amen
Ach...zrovna toto jsem potřebovala číst...moc Ti děkuji...*ST*
08.01.2018 19:09:43 | Anděl
zrim
Svetlo nevsedni
co k zamysleni vede
rozsvicena Tvorilka
08.01.2018 16:25:44 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA
Zříš dobře
08.01.2018 16:27:18 | VEDz RVAHEs
potěchou mi :-)
08.01.2018 16:30:42 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA