Páni houževnatí
Anotace: ...neb jsou i jiné možnosti
Sbírka:
Exit
Kde jinde, než venku.
Ským pak holenku.
Se sebou bez apartmánu.
Divný za nocí tavených.
V kámen tesaných zimních večerů.
Bloudím což mě netrápí.
Vsakuji do podloží mezi odnoží.
Tělo je páteří všehomíra.
Jmenuji dnešní den.
Bezcílně to nemá cenu.
Jak funguje sen?
O důvěře či bez parfému.
Sny denního pořádku,
bez zlaté noci.
Dál jít po vrstevnici.
Zvolit bod setkání.
Komentáře (0)