své oči pozvedám
nevím zda to vše bylo ztrátou času
marněním života
přijmout onu nevyhnutelnost
před jejímiž branami dnes stojím
co bude dál
život nás staví ke zdi
jako nějaké zločince
zeď čelem neprorazíš
mám se smířit s tím že cesta
dál nikam nevede
být spokojeným s tím málem
které ještě zbylo
zůstat vděčným
připadám si být znovu na začátku
jen ta startovací čára
je nějak kratší
ale když pozvednu oči
nekončí
ona se sbíhá až kamsi ... kam
nedohlédnu
znovu vztahuji své ruce k nekonečnu
nevím zda je to vyvolané touhou
která se nechce smířit s tím
že nadchází konec
proč to vše vlastně píšu
komu
vždyť odpověď si musí najít každý sám
možná právě proto ...že v tom nejsme
zase až tak ... sami ... úsměv.z
Přečteno 477x
Tipy 16
Poslední tipující: tato22, jitoush, Frr, Amonasr, Jort, Anděl, Fany, Philogyny1
Komentáře (11)
Komentujících (6)