Země nikoho
Anotace: V aforii na soumraku květin, na křídlech orlice za osudem letím. Odevzdávám bohu žalem sklíčenéh...
V aforii na soumraku květin,
na křídlech orlice za osudem letím.
Odevzdávám bohu žalem sklíčeného
klíče od domů a světa zničeného.
Pod oceánu hlubin vlny mlčky
toulají se delfíni jak v městě kočky,
přenášejí mor a stuchlé kapradí
jak závaží smradu z kaktusů, co v poušti nevadí.
Tři květy smutku a jeden pro štěstí,
Až bůh se odevzdá mi v kosmické neřesti,
budeme víno z žoku do dna pít,
myslet jen pro dnešek,
tak chtěl bych s lidmi žít.
Komentáře (0)