Anotace: pro všechny snílky
Prastará a snová
krajina zvrásněná protkána vodami
kolem dokola střežena horami
mohutnými stromy chráněná
louka v ranní mlze hvězdám tak vzdálená
tam rozkvetly vlčí máky
tam zrodila se naděje když svět se zbláznil
když v prašných dálkách rytíři bijí se v cizích válkách
když pro slávu a čest propadnou pokušení
když pro marnost vzdají se dalšího rána probuzení
pak nastává čas rozloučení
pak nastává čas posldedního přání
touha vrátit se do krajiny zdání ...