Sbírka: Probuzení
Ke hvězdám
Z pomíjivosti
ve stálepřítomnost
z odvíjejí v trvání
svoboda voní k sežrání!
Ke hvězdám
vše vrátit světu
dotyky pozemské
vřídlům času ponechat
nevyhnutelná poprava života
člověka!
Jen tak___________________________