Z bolesti
Za hranici věčnosti
bez strachu a bolesti
bez výčitek všednosti
bez pocitu marnosti.
Hledání a zklamání
chuť a věčné nutkání
žert a lehké zasmáni
pouta z rukou podání.
Život v kruhu hledání
myšlenkami mrhání
děj co hrůzu nahání
úspěchy bez nadání.
Proč jsme tolik prolhaní?
Moc, co pravdu nebrání
ateisté a pohani
z ráje smutně vyhnáni.
Přečteno 390x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Frr, JSJ
Komentáře (1)
Komentujících (1)