Sbírka: Probuzení
Nemám co říct
o vašem světě
jsem jenom divák na výletě
Chaos a otroctví
jak řeka dravá
už pryč mě pustila
z nutnosti
nerada
Nemám co říct
na týhle štrece
já su ten člověk
co utrh se z klece!
Většinu života zabedněná
natěšená
lidská
žena
Nemám co říct
Určitě ne zabedněná, spíše mezi zabedněnci, to se STává,Móny!
17.03.2018 12:53:25 | Yanek