Na konci cesty

Na konci cesty

Anotace: .....

V polštářích z plyše, sedíme tiše,
hledajíc smysl, veselá mysl,
života pohodlí, nikdo se nemodlí,
plyne náš svět, hloupých pár vět.

Až dojdem konce, zazvoní zvonce,
zapálit svíčku, tobě človíčku,
vzpomínky zahoří, smutek se vynoří,
zamáváš na cestu, políbíš nevěstu.

Čas rány zahojí, smutek zas přebolí,
vzpomínky zeslábnou, vnoučata zestárnou,
zbude jen prázdno, na duši krásno,
na konci cesty, není rozcestí.

Autor dprochazka, 20.03.2018
Přečteno 386x
Tipy 6
Poslední tipující: Frr, ARNOKULT, Bufik, Lighter, Iva Husárková, Flyhawk
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No jo, když duše je prázdnota, co s tím naděláš... :-)

21.03.2018 12:26:35 | Lighter

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí