Anotace: Vyhlašuji konec všem smutným dnům
Jasný sluneční svit
mé hvězdy osmicípé
Nenechá mě v klidu žít
a všechno kolem jen hnípe
Jsem tisíckrát zašlapaná naděje
Stokrát ztracený cíl
Však má huba se dál směje
na stoprvní z tisíce mil
Jsem perpetuum mobile
Hvězda která žije ze sebe
Nerozlišuji dobré a špatné chvíle
Na vše se dívám ze svého Nebe
Ležatá osmička vzhlíží do nekonečna
Přes osm cípů devítkové soustavy
Sám cítím jak láska je věčná
bez ohledu na tvar své postavy
Pojďme si hrát, je čas hraní
Šťasten ten, kdo skočí bez váhání
Moc se mi líbí! Jsem perpeetum mobile, hvězda, která žije ze sebe.....to se mi líbí...bez ohledu na tvar své postavy...*ST*
06.04.2018 07:04:35 | Anděl