Na zemi
Anotace: Pokus o literární dílo, báseň, verš.
Jakmile se zvednou vody,
nad dýchací ústrojí,
rarach z vody na ty skočí,
co na souši nestojí.
Hned se dají do povyku,
utíkají pomáhat,
jak je v jejich lidském zvyku,
neví kde a neví jak.
Učme děti ku svobodě,
můžeme být tonoucí,
učme je žít v naší vodě
na hladině plovoucí.
Přečteno 340x
Tipy 2
Poslední tipující: ARNOKULT, Iva Husárková
Komentáře (0)