Sbírka: Probuzení
najít symbiózu a řád v chaosu
odkrýt průtok dění
vypořádání se v pochopení
po lžičkách
osudové zatěžkávání
umělá gradace vyhrocování
časování tah odvíjení působení
střídání
proces utváření a výdeje
korigované zcestí
těžba úzkosti
namotávání
rozpouštění
po lžičkách
Rozumu po lžičkách, citu po hrstech, milosti srdce po tunách...:)ST Móny
06.05.2018 10:42:45 | Malá mořská víla