Osamělost
Anotace: Hledání odpovědi na otázku proč jsem osamělá.
Osamělá jsem a osamělá budu,
Osamělost, to slovo vyreji do dubu.
Cítím se tak několik dní,
Medituji o tom pod třešní.
Ptám se na osamělost břízky,
Ze které vzešli mladé řízky.
Obracím se na jabloň,
Jablko poznání mi nakloň.
Zeptám se i jedličky,
Které rostou mladé šištičky.
Odpoví mi snad možná líska?
Její píšťalka kdesi zapíská.
Odpověď však nepřichází,
A já stojím jak balvan v mlází.
Stojím tu jak ty stromy,
Co se s větrem kolébají do tmy.
Přečteno 440x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Anděl, Iva Husárková
Komentáře (1)
Komentujících (1)