zákon
už mě nebaví umírat,
tak proč se nezvednout a zkusit se světem zahýbat?
mohl bych jít a ničit zlo ve jménu Boží,
mohl bych vstát a objevovat vše, co skrývá se v mořích,
mohl bych pomáhat lidem světa novými zákony,
mohl bych zasazovat po celé zemi stromy a záhony,
mohl bych vynalézt třeba perpetuum mobile,
mohl bych dokončit všechny projekty nezdařilé.
mohl bych moct,
kdybych chtěl.
ale já bych radši,
stále na cizím řádu dběl.
Přečteno 512x
Tipy 5
Poslední tipující: Sstano, Z nitra, mkinka, Anděl
Komentáře (0)