Anotace: -
Kry na řece
Silou strachu nevědomí
tříští kry se o kamení
drtí dětí světlo snění
Mrazy křičí slova zlosti –
v městech touhy bez radosti
láska hledá souznění
... slyšet jsou pukající kameny ...
... mrznoucí proudy v řece ...
... když si souznění hledá lásku ...
22.06.2018 09:38:20 | Marcella