Hradba

Hradba

Anotace: -----

Za hradbou z kovadlin,
v nejzazším rohoví,
odlož svůj velký splín,
človíčku bláhový.

Trudnost a srdcebol,
hoď klidně za hlavu,
dortik a koláček,
zajdi si na kávu.

Vypni si v hlavě stress,
nespěchej, zpomal,
kdo rychle kvaltoval,
obvykle skonal.

Peníze, majetek,
do hrobu nepatří,
mysli na rodinu,
s čerty se nebratři.

Lesy a háje,
luka a pohoří,
koně a stáje,
vytěsni příkoří.

Autor dprochazka, 22.06.2018
Přečteno 319x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel