Den za dnem
Tam kde gobelíny hvězd
rozvinou svoji zář ve vlnách oceánu
tam v dálavách
popatřím novou tvář
V proměnách času rozpoznaná
tvárněná vším v co věří
co vnímá
čím trpí a neproklína
Vnímavá laskavostí
poddaná i vzpurná
probouzená nocí
dřímavá nad ránem sněním
Nesmělá
po doušcích žíznivá rozedněním
pro život utkaná
den za dnem nových nadějí...
Přečteno 532x
Tipy 20
Poslední tipující: jvacl, Móny, Jort, Kapka, bogen, Iva Husárková, knihomolka, zdenka, Nikita44, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)