Anotace: Jak z toho ven. Co sto hoven, dvěstě hoven, třista ....
Všechno se mi zdá být vedlejší
Láska k sobě mou lásku konejší
Útrpný bod zlomu
Je nutné začít znovu
S jasným cílem
snad
se
neminem
Vyslovená obava nedává šanci
Je čas vyzvat ji k tanci
Bůh žehná přičinlivým
A já se stále divím
Kam oči civí
skrz
neprostupné
přítmí
Napjatá ozvěna atmosfér
Vypjatá hruď srdeční
Něco není fér
Ustřihli mi šňůru pupeční
Sám
Volný v prostoru
Hledám únik
V řitním otvoru
Ano
Vážení přátelé
Byl jsem v řiti
A hned je mi vesele
Když na mě slunce svítí
Být posraný
je lepší
než být od krve
Mé druhé já
Už se s nikým nepere
Už se nikam nehrne