Anotace: Ach... Problémy?
Pokřtěn perfekcionismem.
Tss!
Radostí sám bez sebe…
Hovoří, že prošel peklem.
Pff!
Mám nazývat ho novým Kristem?
Má oči rudě zelené.
Cha!
Zemře a mít nebude!
Člověk, co cizím ve své době.
Uff!
Rád jsem, že to není o mně!