Ego jako fízl
Zítřek se rodí z minulosti
když záléváš ho emocemi
poznání je v budoucnosti
až když budem usmrceni.
Tak pro co tu jsme
a za co tady bojujeme?
Do soudného dne
jen spekulujeme.
A pak se možná vrátíme
zpět, do nového těla
zkušenosti však ztratíme
zmateni jak lesní včela.
Avšak zítřek neumírá
jen naše rýpavá mysl
zbyde jen černá díra
a ego jako fízl.
Přečteno 319x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, knihomolka, Frr, bogen, Iva Husárková, Anděl
Komentáře (1)
Komentujících (1)