Sbírka: Probuzení
Dokonáno
Dokonáno zdání zdáno
iluze padá drolí se svět
příběhy lidí cesty mosty
koloběh dění ztratil dech
A lidská víra? dokonáno
změnil se úhel a taky vhled
osudy dané vzlety bída
záblesky žití naposled?
Je to tak zvláštní tolik jiné
pohřbít svůj život člověka
dokonáno jen dlaně prázdné!
naberou vesmír z potoka
...ještě že potoky nevyschly...;-)
23.07.2018 21:36:53 | bogen
...tyhle nemohou ;)
24.07.2018 18:48:49 | Móny
...nic není věčné...ani věčnost..;-)
24.07.2018 21:52:00 | bogen
..a co blbost? ;))
..a bůh, tvůrce vesmíru
všech světů, dění, iluze
všeho dobrého i zlého
..bůh je věčnost
25.07.2018 20:28:36 | Móny