Anotace: Jedna malá o společnosti.
Křičí na mě ze všech stran
Ze všech rohů, koutů i oken
Křičí „lůzo! Tak se braň“
Dravci…
Nazval bych je sprostým supem.
Křičí „klekni! Nám se klaň“
Spokojí se s hmotným lupem??
Sotva...
Tělo i mysl
Otrokem se staň.
Navždy dej svobodě sbohem!
Tah k cíli je. Jen sup mi nesedí. Užitečný mrchožrout.
11.08.2018 21:31:22 | Lesan
To ano, zvířátka jsou to užitečná. Mám je ve skutečnosti docela rád, ale hlavně se mi líbí jako symbol... :-))
15.08.2018 17:09:45 | Semisek 48