Anotace: ... (báseň napsána 9.5.2018)
Když čas se chýlí, tím plyne,
v tiché konce vše se vine.
Čas loučení, jemně chladné,
tou chvílí nám všem vládne.
Opona když těžce padá,
v budoucnost tma se vrádá.
Jen kužel světla v naděj vábí,
že jsme života klauni chabí.