Anotace: ... (báseň napsána 4.3.2018)
Bolest nitra v papír teskně vpíjím,
ach, procitnouti dej radosti dní,
tím zdraví své však jen míjím,
kdy mne, Bože, přivedeš k ní.
K radosti zdraví, pohybu smělého.
Ach, Bože, dej okusiti mi síly,
dej mi v hruď šik vojska znělého,
by ochránilo mne v onu chvíli