Anotace: O rychlých myšlenkách a momentech,které přichází.
Výkřiky
Pomatená slova,
Nesmyslné věty.
Protrhávají provaz,
mezi dvěma světy.
Výkřiky,
stavy duše.
Dávají,
vize do mé tuže.
Výkřiky,
zlomky vět.
Ucelený v sloky,
co zatím nespatřili svět.
Ať se rozletí do všech uší,
Co uslyší,jak moje srdce buší.
Slova ve tmě,
myšlenky v letu.
Co přenáší se skrz mě.
Jak deska z milionů střepů.
Výkřiky,
zlomky slok.
Bez tužky ,
ani krok.
Ven z mojí mysli.
pomocí tuže.
Na papír se vešly.
Bez obtíže.
Jen ať pronikají,
do papíru schnou.
Do tajů času procitají.
Časem utichnou,
Výkřiky...