Sbírka: Probuzení
hrají si s osudem
tak cyničtí se zdají
a všechno velké i malé v jednom
života tragédie
iluzivní pachtění
kopance do prdele
vše kypí a bobtná do obrovska
však zhora jen tečka
malicherná
puntička nitěrná
ďopka!
jen si tak trochu ďopnout...
29.11.2018 13:51:43 | enigman
;) co už
30.11.2018 08:27:11 | Móny
:) přesně
14.09.2018 20:25:04 | Malá mořská víla
děkuju Gábi ;)
15.09.2018 15:47:07 | Móny
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?