Anotace: /***SPZ ***/
Jakou mám v hlavě SPZ?
Jaké mám v srdci sériové číslo?
Jsem originál?
Nebo jen kopie, plnící po předcích místo…
Achjo.
Jsem rozbitej, položka vadná
Koženej výfuk ucpanej
Čemu se divit.
Že snaha spravit se sám zůstává marná.