Sním či bdím
Anotace: Pár slov ze života snílka, který se pohybuje na pomezí snění a bdění
Olověná víčka
zavírají svět za mýma očima.
Tma ovinula mi řasy
a teď
snaží se prosáknout
nestřeženými skulinami.
Sním či bdím?
Únava pohrává si s mou hlavou tak,
že ani nepoznám,
jestli je mou vlastní.
Na kraji útesu,
špičky mých nohou
naslouchají líbeznému hlásku
propasti pode mnou.
Skoč
a nech tělo padat,
paže reality zachytí tě,
prý.
Uvěříš?
Či radši po skoku
roztáhneš křídla
a poletíš,
propluješ
stádem oveček?
Pššššt.
Nepočítej je.
Už spíš.
Přečteno 407x
Tipy 5
Poslední tipující: Krahujec, Tzarga, ARTeFakty X. Múzy
Komentáře (0)