Anotace: Nastoupení na cestu jógy
Stopy unáší ke slunci
Nebe v rumělce
tišiny tebe
Předoucí nepropustnou síť
Dech víří
Sed zklidňuje
Upřítomnění
Navyšuje vnitřní oázu klidu
Stopy jdou myslí
Na jednu stranu padám
Na druhou stranu vyvažuji
A Hledám
V procesu vědomí
Harmonii
Přelitou lahodnou
Vnímavostí pravdy
Lásky
Vztyčím dech nejistoty
Uchopím
Neuchopitelné
potopím se dovnitř
Cítím
Potlačuji
Křičím
Čistím
A ničím všechny hranice
mosty
jež zpomalují v krajině
volajících volánků
barevné lístečky
Podzimních porozumnění
Mě i tebe
Uprostřed prázdnoty
V Ustředí Manas