Anotace: nebojte se toho - není to vražda
**
Spleen se zabíjí ve dvou
Nehledej samotu
Není…
Vždycky máš poblíž obraz
píseň, báseň
Konvalinky či pomněnky
křik poštolky
zvonky zvonků
přes řeku les
s paletou barev
které někdy ani nemají jméno
a (snad) někde v podkroví
si tě holka píše do deníku
a pak dlouho přemýšlí:
srdce s monogramem
nebo bez
Eliška je to (či Klárka?)
Nakonec srdce vypadá jako perník
a možná taky je...
my už to víme:
srdce jsou velice stejná
(různé jen monogramy)