Mnoho ničeho (pro povyk)
Anotace: Napsal jsem ji už 24.8.2014, ale tady mi chybí.
Potoky řvou
a skály mlčí
Beránci nosí dnes
jen roucha vlčí
Proudy se valí
Vždy hory smetou
Pohladíš, zabiješ
jedinou větou
Stromy si šeptají
a země mlčí
Na kolenou před lidmi
dnes svatí klečí
Vichřice burácí
Kořeny trhá
Život dál sám sebou
s radostí mrhá
Přečteno 416x
Tipy 4
Poslední tipující: Fany, Iva Husárková, hanele m.
Komentáře (3)
Komentujících (3)