Anotace: ...
***
Dráždit hada bosou nohou
se při konání nevyplácí
se nevyplácí
Hřáti hada na prsou
radost ze života se ztrácí
se ztrácí
Proč se tě Hade - stíne v sobě bojím
i když před proměnou stojím
svou životní energii znovu hojím.
Dráždím hada bosou nohou
při konání změny hledám
sebe hledám
Hřeji hada na prsou
novou radost v životě poznám
znovu poznám
***