Aloha geleone perutí!
havraní vrané olíhně podzimu,
sázení dřínků
ve vinohradu strání,
procházíme se spolu juxtapozicemi,
oči otevřeny zornému poli šedivého nebe,
halografické, geometrické, polychomodální,
vizuální spletence, kruhy noci,
derivace melodií na skelném mysu prostoru,
tvárná nepolapitelnosti skupenství ovoida,
ovulace samčích myslitvorných knotů,
láskyplných svitků étheravé aphofélie plodnosti.
Viscerální, ukliďnující zem emeraldu vjemů,
cévy náustků utlumeny, smooth jazz se line pokojem,
půlnoční anděl v hlase od superbické Somi,
tekutá struska limuzín, úterný březí blues.
Nad hlavou hvězdy Evropa-Asie,
prolomeny hranice,
splynutí částic na konci kontinua...